Troye Sivan Feat. Ariana Grande – Dance To This

De twee popiconen Troye Sivan en Ariana Grande lanceren de single ‘Dance To This’

Troye Sivan Feat. Ariana Grande - Dance To This

Bron: Muusmuse.com | Troye Sivan Feat. Ariana Grande – Dance To This

Dat de nieuwe single van Troye Sivan er één is om in de gaten te houden, werd al snel duidelijk toen de eerste teasers van het nummer ‘Dance To This’ online kwamen. Zangeres Ariana Grande vond de Australische zanger interessant om mee samen te werken en het sexy nummer is het eind resultaat.

De muziek die je hoort zorgt voor een vibe waarbij de stemmen van Troye Sivan en Ariana Grande nog beter uitkomen. Zelfs zo goed dat het voor een sexy combinatie zorgt. De tekst komt er op een bijna hese manier uit, en de tekst glijd dan ook over de muziek. Het klinkt misschien een beetje vaag, maar als je naar het nummer luistert heb je na de helft het nummer hetzelfde gevoelBeide jonge artiesten zijn de afgelopen tijd niet te verslaan in de hitlijsten en al helemaal niet op de sociale media. Het is dan ook niet vreemd data beide artiesten deze kans pakken om samen muziek uit te brengen. Naar de singles ‘Bloom‘ en ‘No Tears Left To Cry‘ is dit een heel goed vervolg.

In het nummer ‘Dance To This’ zingen Troye Sivan en Ariana Grande over relaties en het samen zijn

De balans tussen de artiesten op het nummer ‘Dance To This’ is heel goed. Troye Sivan begint met het zingen van het refrein, dan komt Ariana Grande met haar prachtige stem. Samen sluiten zij het nummer af, waardoor het aanvoelt als twee verhalen die samen komen en op een positieve manier eindigen.

Het nummer ‘Dance To This’ gaat over het samen zijn en genieten als je danst. Je bent een tijd samen en hebt het één en ander meegemaakt. Toch blijft de ander aantrekkelijk waardoor je samen met de ander wilt genieten. Waar en op welke manier de avond ook eindigt. Mijn interpretatie van de tekst die Troye Sivan en Ariana Grande zingen.

De single ‘Dance To This’ is een voorproefje van het nieuwe album dat eraan zit te komen. Het duurt nog een aantal maanden voordat het tweede album ‘Bloom’ uit gaat komen. Vanaf 31 augustus kan je het album gaan streamen of downloaden via iTunes.

BewarenBewaren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: