The Carters – Apeshit

Met het samen touren en het uitbrengen van ‘Love Is Everything’ kan je niet om The Carters heen

The Carters - Love Is Everything

Bron: HotNewHiphop | The Carters – Love Is Everything

Als je de verschillende sociale- en nieuws-media volgt weet je dat Beyonce en Jay-Z samen op tour zijn. De verschillende stadions waarin zij optreden zitten bomvol, maar om de fans met een goed gevoel te laten genieten is er iets nieuws. En wel het album ‘Everything Is Love’ en de bijbehorende single ‘Apeshit’. Voor deze gelegenheid hebben zij de achternaam ‘The Carters’ als artiestennaam gebruikt.

Een slim idee, want zij zijn als koppel invloedrijk en hebben samen een fan-base waar menig artiest jaloers op is. Ik heb naar het nummer ‘Apeshit’ geluisterd en had daar gemengde gevoelens over. Die ik hieronder, natuurlijk, ga uitleggen. Zodat jij begrijpt wat ik precies bedoel met mijn gemengde gevoelens.

Laat ik beginnen met de titel ‘Everything Is Love’ van het nieuwe, en plotseling verschenen album. Het voelde als iets dat voor de buitenwereld moest. In één van de nummers die Jay-Z eerder uitbracht, bekende hij vreemd te zijn gegaan. Nu lijkt de rust wedergekeerd en willen The Carters laten zien dat de liefde er nog steeds is. Wat heel goed is, anders zou het pokerkoppel van de muziekwereld gaan scheiden.

Terug naar het nummer ‘Apeshit’. Het nummer is de eerste single dat is uitgekomen. Tot op heden was het album alleen te streamen via Tidal. De komende dagen ga ik de muziek beluisteren. Een recensie volgt zo snel mogelijk! De boodschap is heel duidelijk. Het draait om de liefde, maar The Carters willen laten zien wat zij hebben bereikt. Niet alleen persoonlijk, maar ook als artiesten met een donkere huidskleur.

The Carters laten een duidelijk boodschap horen met de single ‘Apeshit’

In het verleden hebben de artiesten met een lichte huidskleur de muziek en entertainment wereld gedomineerd. Vandaag de dag maakt het niet uit welke huidskleur je hebt, zolang je maar muziek of andere entertainment maakt dat goed in elkaar zit. Het decor, het Louvre in Parijs is niet zomaar gekozen. De achterliggende boodschap is dat de entertainment die vandaag de dag wordt uitgebracht wordt tot hoge hoogte weet te reiken. Het is van hoge kwaliteit, net zoals de kunst die in het museum hangt/staat.

In ‘Apeshit’ rapt Beyonce er flink op los, daarmee lanceren The Carters een hip-hop nummer. Ik heb het gehele album nog niet kunnen horen, want anders moet ik het illegaal gaan downloaden. Hopelijk past dit nummer perfect tussen de rest van de nummers. De videoclip past goed in het rijtje van video’s die een krachtige boodschap naar de maatschappij willen uitdragen.

Het zit vol boodschappen, krachtige looks en de muziek is ook goed. Daarmee weten The Carters het voor elkaar te krijgen om een nummer en video te lanceren die je meerdere keren moet bekijken, voordat je het helemaal hebt gezien. Dat kan hierboven. Heb jij de videoclip niet nodig? Luister via Spotify, Tidal of Apple Music naar ‘Everything Is Love’.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: