Sigala Feat. Fuse ODG, Sean Paul & Kent Jones – Feels Like Home

Gaan de vier heren Sigala, Fuse ODG, Sean Paul en Kent Jones een zomerhit scoren?

Sigala Feat. Fuse ODG, Sean Paul & Kent Jones - Feels Like Home

Bron: Celebmix.com | Sigala Feat. Fuse ODG, Sean Paul & Kent Jones – Feels Like Home

Een goed dance nummer kan je zomer maken, en dat weet de deejay Sigala ook te lanceren. Met ‘Feels Like Home’ heeft hij een team omzichheen weten te verzamelen die mogelijk voor een zomerhit gaan zorgen. Één van die ingrediënten is natuurlijk Sean Paul. Hij is de artiest die je nodig hebt om een zomerhit te kunnen scoren. Zijn stem geluid past bij bijna alle muziek en na de vorige zomerhit met Clean Bandit is het nu tijd om voor Sigala, Fuse ODG en Kent Jones een hit te scoren.

Niet alleen de stem van Sean Paul zorgt er voor dat ‘Feels Like Home’ blijft hangen. Want de stem van Fuse ODG helpt ook een handje. Over het algemeen hoor je Sean Paul met zijn stem maar die van Fuse ODG. In het verleden heeft de Ghanese zanger met Wyclef Jean samen gewerkt. Dit keer vormen de stemmen van Sean en Fuse ODG een lekkere tropische combinatie.

Aan het einde van het nummer wordt Kent Jones los gelaten om zijn gedeelte te rappen. Hij weet de tekst een beetje pit te geven door de tekst samen met de zang te rappen. Het is een goede opbouw die die je los laat gaan. De tekst heeft niet een diepere betekenis, maar gaat over het los gaan en je goed voelen.

Met zang, rap en de tropische muziek moet ‘Feels Like Home’ zeker gaan scoren!

Want de heren zingen en rappen vooral dat je hen kan vinden waar de goede feesten plaatsvinden. Als zij daar zijn voelt het als thuis. De lucht die je in ademt is overal hetzelfde, alleen het gevoel niet. Daarnaast hopen zij met de muziek dat er liefde ontstaat en dat het kan gaan groeien. Verder heeft de tekst niet veel om het lijf, maar dat is ook niet erg bij ‘Feels Like Home’.

Sigala maakte het nummer samen met de andere heren om een tropische hit te kunnen scoren. Het eind resultaat mag er wezen, het nummer moet nu zo vaak mogelijk worden beluisterd. Dat kan via Spotify, Apple Music of Deezer. Je vindt de single ‘Feels Like Home’ op het debuut album ‘Brighter Days’ van Sigala.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: