Phil Chen – Rihanna Megamix 2017

Deejay Phil Chen en Rihanna zijn een perfecte combinatie, dat is te horen in de megamix uit 2017

Er kunnen genoeg redenen zijn waarom je een megamix kan gebruiken. Heb je een feest of wil jij je niet druk maken over welk nummer er op staat. Dan heeft Phil Chen de perfecte megamix voor je. Waar je twee uur lang alleen maar nummers van Rihanna krijgt te horen. De deejay zorgt er voor dat je de perfecte muziek voorgeschoteld krijgt.

Verwacht een grote megamix waar Phil Chen de grote hits van Rihanna heeft gepakt en die op een lekkere manier bij elkaar heeft gevoegd. Van de oude tot aan de recente hits die de zangeres heeft uitgebracht komen voorbij. Wat heel goed aan deze megamix is, is dat het niet letter knip of plak werk is. De singles hebben een make-over gehad zodat er meer pit in zit. En je in beweging krijgt.

Deejay Phil Chen hoopt met zijn muziek het uitgaansleven van Taipei over te kunnen brengen

Zelf heb ik de megamix uit 2017 regelmatig op staan wanneer ik in de sportschool sta te zweten. Het is uptempo en heeft een goede lengte, waardoor je er meerdere keren naar kan luisteren. Wat muziek met je kan doen is oppeppen om in beweging te komen, maar de megamix van Rihanna is precies goed. Zodat je wel de nodige energie krijgt, maar niet te opgefokt en met een te hoge hartslag aan het sporten bent.

Wat Phil Chen doet is een artiest op zijn manier in de spotlight te zetten. Dit doet hij al tien jaar en is niet van plan om binnenkort te gaan stoppen. Op zijn mixcloud pagina zijn de megamixen van Beyonce, Madonna en set opnames te beluisteren. De muziek dat hij in elkaar zet heeft een combinatie van progressieve house, trance, electro, EDM en pop. De deejay komt uit Taipei oftewel Taiwan, maar treedt op over de hele wereld. Hij vergelijkt zijn muziek met het uitgaansleven van Taipei. Dat moet bruisend zijn als je naar de Rihanna megamix 2017 luistert.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: