Pete Philly – Favorite Song

Rapper, zanger en producer Pete Philly is klaar voor zijn comeback!

Pete Philly - Favorite Song

Brun: Puna.nl | Pete Philly – Favorite Song

Het is een hele tijd geleden dat er nieuwe muziek van Pete Philly uit kwam. Als je kijkt naar zijn solo singles kwam er in 2011 en 2016 uit. Na een break te hebben gehad kwam de single ‘Come Together’. Waar Pete Philly laat horen dat alles op een goede manier samen komt. Zowel muzikaal als op persoonlijk gebied. De sound die je hoort is easygoing maar toch hele soul-volle muziek.

Waar de liefde voor hip-hop, jazz en funk samen worden gemixt. En de stem van Pete Philly maakt het helemaal af. Ik was in één op slag verliefd op de sound en tevens comeback van de Nederlands- en Dominicaanse zanger, rapper en producer. Het is alles wat hier boven beschreven is. Maar er is meer, want sinds dat hij muziek heeft uitgebracht weet hij een verfrissende sound te laten horen.

Zijn inspiratie komt van jazz, grunge, metal tot en met funk en soul. Het zijn genres muziek die heel dichtbij maar ook heel ver van elkaar kunnen staan. Pete Philly weet op ingenieuze en dynamische de genres samen te voegen en het tot iets nieuws te vormen. En dat is de kracht van de getalenteerde man Pete.

Je kent hem ook van de samenwerking met Perquisite. En dat was in vele opzichten heel succesvol. Zij stonden in de charts met singles en album. Wonnen nationaal en internationaal awards, en waren in achttien verschillende landen op tour. Als openingsacts van James Brown en Kanye West. In 2010 was Pete Philly klaar om zijn solo carrière van de grond te krijgen.

Pete Philly moest een break nemen vanwege zijn gezondheid

De break die Pete Philly nam was niet gepland, want hij kreeg te maken met de ziekte van Lyme. Hij moest er voor kiezen om goed te genezen. Daardoor moest hij rustig aan doen en dat kan niet met een carrière dat door dendert. De ziekte van Lyme is niet zonder gevolgen, het is levensgevaarlijk. Maar de zanger, producer en rapper wilde zich er boven op vechten. Dat is gelukt, en het resultaat is hier te horen.

Ben jij klaar voor meer nieuwe muziek van Pete Philly? Want er zit meer in het vat. Er wordt hard gewerkt om de comeback tot een mega succes te maken. Hij wilt andere inspireren en een andere kant van zichzelf laten zien. De enige waarschuwing dat ik moet geven is dat het op eigen risico is om te luisteren. Want de nummers gaan in je hoofd zitten en die krijg je er niet meer uit.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: