Matt Nevin zijn mixen op Mixcloud

Remix

Mixcloud en Matt Nevin

Matt Nevin is een DJ uit Engeland. Hij maakt verschillende mixen en heeft ook tig videoclips naar zijn eigen hand gezet. Ik heb al vaker over hem gesproken. Doordat de platenmaatschappijen niet willen dat er materiaal zomaar word gebruikt is hij naar een ander medium gegaan om zijn mixen te delen.

Mixcloud is daar een perfecte plek voor. Daar kan je als DJ zijnde je werk delen met de mensen die daar van houden. Zonder dat je bang hoeft te zijn dat je platen maatschappijen achter je broek krijgt.

Wat voor mixen maakt Matt Nevin?

Nu volg ik hem al een tijdje op de verschillende social media websites. Maar op Mixcloud laat hij toch weer zien dat hij een meester is in de populaire nummers van nu te pakken, en daar dan een goede mix van te maken. Hij maakt verschillende mixen, de ene keer is het een relax mix. En de volgende keer is het een remix dat specifiek is gemaakt van een bepaalde artiest.

Nu maakt hij vanaf begin 2016 de getallen mix. Daarmee bedoel ik te zeggen dat er iedere maand een mix uitkomt met de hits van die maand. Hierboven kan je luisteren naar de mix die ik op dit moment het beste vind. Vanaf nu wil ik ook iedere week een mix met je gaan delen. Niet alleen van Matt Nevin, maar ook van andere DJ’s. Want er zijn mega veel artiesten te vinden op het medium Mixcloud.

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: