Maan Feat. Jonna Fraser – Spijt

De Nederlandstalige muziek bleef aan Maan trekken, en het resultaat is ‘Spijt’ met Jonna Fraser

Maan Feat. Jonna Fraser - Spijt

Bron: Genius.com | Maan Feat. Jonna Fraser – Spijt

Je hebt The Voice Of Holland winnaars en je hebt winnaars. Daarmee wil ik zeggen dat de ene winnaar zich van de titel weet te werken, en de ene na de andere hit weet te scoren. Wat een aantal winnaars van de talentenjacht ook proberen het lijkt niet van de grond te komen, bij Maan is dat een ander verhaal. Zij lijkt niet te stoppen en na de extended plays AM en PM komt er nieuw materiaal aan.

Voor het nummer ‘Spijt’ is zij samen met Jonna Fraser de studio in gedoken om muziek te gaan maken. Dat klinkt op het eerste gezicht al als een iets wat een hit kan worden. Maar als je naar het nummer ‘Spijt’ luistert hoor je direct dat de zangeres voor een andere richting gaat. Maan laat zich niet in een hokje van genres stoppen en maakt muziek waar zij zich prettig bij voelt. Iets wat ik als muziek luisteraar alleen maar kan waarderen.

Mocht je de Engelstalige muziek van Maan waarderen? Dan moet jij je verwachtingen bijstellen want ik denk dat na de samenwerking met Ronnie Flex ‘Blijf Bij Mij’ er een lampje ging branden. Het nummer was een mega succes en daar moet natuurlijk een vervolg op komen. En het eerste resultaat is de single ‘Spijt’.

Maan weet met Jonna Fraser een goed nummer neer te zetten dat over een verbroken relatie gaat

Als je naar de tekst van ‘Spijt’ luistert hoor je Maan zeggen dat zij ergens spijt van lijkt te hebben. En dat het zo hoog is opgelopen dat de relatie tussen de twee is verbroken. Verder zingt Maan over dat zij het licht voor even mist, en dat zij pas verder wilt als de ander volledig voor haar gaat.

Wat niet is verbroken is de samenwerkingen die eraan zitten te komen. Want Maan is met een lijst aan bekende artiesten de studio ingedoken. Met onder andere: Anouk, Paul Sinha, Yung Felix en Ramiks.

Later dit jaar komt er een nieuwe extended play uit, waar waarschijnlijk alleen maar Nederlandstalige nummers op te horen zijn. Tot nu toe is de releasedatum en de titel ervan onbekend. Tot die tijd kan je naar ‘Spijt’ luisteren op Spotify en Apple Music.

BewarenBewaren

One Comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: