Luis Fonsi Feat. Stefflon Don – Calypso

Luis Fonsi en Stefflon Don bundelen de krachten voor de nieuwe zomerhit ‘Calypso’

Luis Fonsi Feat. Stefflon Don - Calypso

Bron: Desire2music.net | Luis Fonsi Feat. Stefflon Don – Calypso

Als het op zomernummers aan komt, dan is dit de tijd om er één te lanceren. Daar speelt Luis Fonsi heel slim op in. Hij komt met de single ‘Calypso’. Na de zomerhit van 2017 ‘Despacito’ kon het ook niet anders dat er een vervolg op zou komen. Met een beat dat voor dagen in je hoofd blijft zitten moet de Spaanse zanger met iets nieuws komen. Dat is er nu, en het is de tune die je na de vorige zomerhit zeker op gaat zetten.

De zomerse videoclip is opgenomen in Puerto Rico. In een interview met E! News legde Luis Fonsi uit dat daar de perfecte plekken voor dit soort videoclips zijn. En zeker voor de single ‘Calypso’, waar Luis de meest zomerse en tropische bestemming in de regio moest vinden. Als je naar de beelden kijkt, snap je heel goed waarom de video daar is opgenomen. Samen met de opkomende zangeres Stefflon Don is de Spaanstalige zanger te horen op het nummer.

Zij bracht vorig jaar de single ‘Huntin’ Me’ uit en eerder dit jaar was zij als featuring artiest te horen op de single ‘Push Back’ van Ne-Yo. Tijd om de wereld met haar muziek te veroveren, en dan kan een samenwerking met Luis Fonsi heel goed uitkomen. Wat Stefflon Don liet weten aan E! News, was dat zij in eerste instantie niet wist met wie zij op de single te horen zou zijn.

Na ‘Despacito’ is er voor ‘Calypso’ voor een wat relaxte sfeer gekozen

Haar was verteld dat zij ging samenwerken met diegene die ‘Despacito’ had geschreven. Maar niet dat DE zanger van megahit met haar wilde samenwerken. Voor Stefflon was het dan ook een shock dat zij met Luis de single ging uit brengen.

Zelf kan ik geen Spaans en moet je dan ook eerlijk bekennen, dat ik niet weet waar het nummer over gaat. Maar doet dat er uberhaupt toe? Ik denk het niet, als je de muziek in combinatie met Luis Fonsi en Stefflon hoort. Het geeft je een zomers gevoel en het enige wat je daar bij nodig hebt is een cocktail of een ander verfrissend drankje.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: