Kraantje Pappie Feat. Joshua Nolet – Liefde In De Lucht

Kraantje Pappie en Joshua Nolet laten de zachte kant horen in ‘Liefde In De Lucht’

Kraantje Pappie Feat. Joshua Nolet - Liefde In De Lucht

Bron: Genius.com | Kraantje Pappie Feat. Joshua Nolet – Liefde In De Lucht

Er is meer Nederlandstalige muziek dat je moet hebben gehoord. Zoals de samenwerking van Kraantje Pappie en Joshua Nolet. Zij hebben samen het nummer ‘Liefde In De Lucht’ gemaakt, waar beide heren zingen over hoe verliefd zij zijn. Beide mannen staan bekend om de stoere uiterlijk en muziek dat niet altijd de zachtste kant laat zien. Met de nieuwe single is dat toch anders en het werkt heel erg goed!

Wat heel leuk is om te horen, is dat Joshua Nolet normaal gesproken in het engels op de singles, albums en optredens zingt. Voor het eerst is de zanger in het Nederlands te horen op een nummer. Het past perfect bij zijn stem en de tekst komt ook heel goed binnen. De samenwerking had wat voeten in de aarde, want Kraantje Pappie had een opzetje voor het nummer. En hij liet het aan zijn label en een grootheid in de muziekwereld (hij staat bekend als ‘de vogel’) horen.

Na het gehoord te hebben leek het hen een goed idee om daar de leadzanger van Chef’Special voor te vragen. Toen beide heren moesten optreden op de Bedrijvingsfestival in Zwolle moest het er eindelijk van komen. Want Kraantje Pappie trok te stoute schoenen aan en vroeg Joshua Nolet of hij samen wilde werken. Pas nadat hij het nummer had gehoord werd de zanger enthousiast en het resultaat is hieronder te beluisteren.

Met de videoclip van ‘Liefde In De Lucht’ laten Kraantje Pappie en Joshua Nolet iets tegenstrijdigs zien

Het nummer gaat over hoe de zangers voelen dat er liefde in de lucht hangt. Terwijl er om je heen van allerlei verleidingen op de loer liggen. De focus ligt op elkaar en niet om wat er om beide heen gebeurd. De videoclip van ‘Liefde In De Lucht’ heeft een andere twist gekregen dan dat ik in eerste instantie had verwacht. Hoe zoetsappig de heren de tekst zingen en rappen de beelden laten wat anders zien.

Je begeeft je op de set van een pornofilm waar alles behalve de ‘Liefde In De Lucht’ hangt. Er is voor een komische twist gekozen en de aankleding past daar perfect bij. Het voelt bijna als een foute jaren ’70 filmset aan. Luister op Spotify of Apple Music naar het nummer, zodat de ‘Liefde In De Lucht’ blijft hangen.

BewarenBewaren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: