K.Flay – Run For Your Life

Movie Soundtrack

K.Flay laat je rennen voor je leven met de single voor de film ‘Tomb Raider’

K.Flay - Run For Your Life

Bron: Open Spotify | K.Flay – Run For Your Life

Een aantal weken geleden zat ik in de bioscoop om naar de film ‘Tomb Raider‘ te gaan. De recensie stond al snel online. Maar dat was niet het enige wat mij is bijgebleven. Want zangeres K.Flay bleef ook hangen, zij kreeg de eer om de soundtrack single van de film te maken.

Wat zij als artiest heel goed doet is het samenvoegen van de hip-hop sound en iets intiems. Maar tegelijker tijd heeft haar muziek een rauw randje, waardoor het heel interessant wordt om naar te luisteren. Tot nu toe heeft zij maar lieft drie albums gemaakt. Waarvan twee nog een keer zijn uitgebracht als luxe edities.

Het viel mij op dat alles aan het nummer ‘Run For Your Life’ klopte. Warner Bros heeft het niet voor niets uitgekozen om als leading single te gebruiken. Het begint bij de muziek dat achter de zang is gezet. Het is opzwepend en maakt je alert. Dan zingt K.Flay over dat je voor je leven moet rennen.

En dat is nou net waar je naar hebt gekeken. Hoe Lara Croft voor haar leven rent om te blijven leven. Een goede afsluiter waardoor ik met een goed gevoel de bioscoop zaal verliet. Voordat ik naar de bioscoop ging had ik het nummer van 2WEI al helemaal grijs gedraaid. Want zij hadden de trailer muziek van de film verzorgd.

Je kan K.Flay kennen van haar vorige singles ‘Blood In The Cut’, ‘Make Me Fade’ en de recent uitgekomen samenwerking met Wankelmut en Fynn ‘Giver’. Luister hierboven naar het nummer ‘Run For Your Life’ dat afkomstig van The Original Motion Picture Soundtrack ‘Tomb Raider’. Kende jij de zangeres? Of heb je haar leren kennen door de single?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: