Jared Lee – Professional Lovers

Jared Lee legt uit hoe professioneel je kan zijn in het bedrijven van de liefde

Jared Lee - Professional Lovers

Jared Lee

Tijd om naar de nieuwe muziek van Jared Lee te luisteren. De zanger lanceerde de single ‘Proffesional Lovers’. Het kan zijn dat je hem al kent van zijn vorige singles ‘Hooray For Hollywood’ en ‘Turn Your World Around’.

Het begon voor de nu platinum producer, sing-songwriter in 2011 toen hij door ‘Clear Channel’ als artiest in de spotlight werd gezet. Want toen lanceerde hij de EP ‘Falling Through Holes’. Dat zette de artiest op de kaart en zijn carrière werd gelanceerd. Zijn muziek schoot de hitlijsten in en inwoner van Boston werd geboekt om op een aantal grote podia te staan. En wist daarmee naast artiesten als Gavin Degraw, Train en Brian Mcknight.

De fanbase van Jared Lee groeide heel erg nadat ze een aantal nummers van de zanger in American Idol werden gebruikt. Een grote groep televisie kijkers werden geïntroduceerd met de soul stem van de zanger. Daar bleef het niet bij, want de televisie zenders NBC, CBS en MTV gebruikte de muziek voor verschillende promotie filmpjes.

Nu terug naar de nieuwe single ‘Professional Lovers’. Want daar zingt Jared Lee over hoe de ander aan hem laat zien hoeveel zij om hem geeft. Wanneer zij elkaar kussen etc dan komt het over als professionele geliefden. Het nummer focust zich op de tekst, en de muziek ondersteunt de boodschap.

Het geeft een relaxt gevoel tot dat Jared Lee zingt over hoe de liefde bedreven of gegeven wordt. Het past perfect. Niet gek dat de zanger en producer recent heeft samen gewerkt met Jason Derulo, Jordin Sparks, Tiesto en New Kids on the Block.

One Comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: