Gavin DeGraw – Making Love With The Radio

Gavin Degraw is Making Love With The Radio!

Gavin Degraw is met een nieuwe single gekomen Making Love With The Radio. Het is zijn tweede single in korte tijd.
Eerst bracht hij de single She Sets The City on Fire. En nu is er dus ook een tweede single. 9 september is er ook een heel nieuw album Something Worth Saving en ben heel benieuwd hoe de 10 nummers gaan klinken.

Wat heeft hij eerder uitgebracht?

Het materiaal wat hij eerder had uitgebracht was ik niet altijd fan van. Zoals zijn single I Don’t Want to Be. Dat was een leuk nummer tot dat de radio stations het nummer extreem vaak ging uitzenden. En het werd een te veel gedraaid nummer. Dat was op een gegeven moment ook bij het nummer Best I Ever Had

Gavin is toch veranderd

De nummers die Gavin Degraw uitbrengt zijn heel erg pop en ook goed om te draaien op de radiostations. Als je dan kijkt naar de twee singles die hij dit jaar heeft uitgebracht zie je wel een verandering. Zo is She Sets the City On Fire een up tempo nummer en helemaal van nu.

Met de achtergrond geluiden en het klappen. En is Making Love With The Radio een heel zomers nummer met een Ukelele op de achtergrond. Als ik het luister zit ik al op een wit strand met een heerlijke cocktail in mijn hand.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: