Billie Eilish Feat. Khalid – Lovely

De twee krachtige stemmen van Billie Eilish en Khalid komen samen in ‘Lovely’

Billie Eilish Feat. Khalid - Lovely

Bron: Stupiddope.com | Billie Eilish Feat. Khalid – Lovely

Het is niet voor het eerst dat ik schrijf over een nummer over de zangeres Billie Eilish. Zij weet met haar stem een nummer persoonlijk te maken. Eerder bracht zij onder andere de single ‘Idontwannabeyouanymore‘ en werkte samen met ‘Astronomyy‘. Maar het is tijd voor een nieuwe samenwerking. Dat is niemand minder dan Khalid. Hij is te vinden in de ‘BBC Sound Of 2018‘.

Als je beide artiesten eerder hebt gehoord dan kan je begrijpen dat deze samenwerking alleen bij het zien als goed is. De artiesten hebben hele herkenbare stemmen. De één heeft ontzettend veel soul in zijn stem, de ander heeft een rauw pop geluid dat je iedere beat kan zetten. De twee werelden komen samen in het nummer ‘Lovely’.

De muziek is heel rustig en kabbelt gedurende het nummer lekker door. Waardoor de focus op de twee stemmen ligt. Het is een duet maar is niet gemaakt op een manier dat eerst de één en dan de ander aan de beurt is. Ze gingen met en door elkaar elkaar waardoor ze beide de aandacht krijgen.

Khalid en Billie Eilish zingen in ‘Lovely’ over hoe elendig jij je kan voelen dat jij je er vrolijk door gaat voelen

De single ‘Lovely’ van Billie Eilish en Khalid gaat over een plek waar zij naar toe willen. Hoe lang het ook duurt, de focus blijft op die plek. Ook al duurt het honderd jaar. Zij willen zich thuis voelen zonder dat zij zich moeten verdedigen. In het kort gaat het nummer over een depressie komen. Het is geschreven door Finneas, de broer van Billie, en hij liet wat los over de titel van de single.

Het nummer heet ‘Lovely’ omdat jij je zo slecht kan voelen dat het positief wordt. Hoe slecht jij je ook voelt, het is zo ellendig dat je er vrolijk door kan voelen. Als je van deze sound en het stem geluid van de zangeres houdt. Dan kan jij je klaar gaan maken voor een nieuw album.

Want de zangeres is bezig om haar eerste album in elkaar te zetten. Wanneer het, nu nog titel loze album, uit moet gaan is onbekend. Mocht je ‘Lovely’ onbeperkt willen beluisteren wanneer je onderweg bent. Of als je ligt te relaxen op de bank? Je vindt Billie Eilish bij Spotify en Apple music.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: