Ben je klaar voor What The Music?

‘The Wait Is ‘Almost’ Over…Want What The Music gaat bijna van start

What The Music Blog
De start van de muziek blog is bijna zover! Want achter de schermen wordt er hard gewerkt om alles tot in de puntjes te regelen. Een aantal leuke muzikale berichten staan klaar om gelezen te worden. Voordat alles online komt, wil ik je vragen om What The Music te gaan volgen op Twitter en Instagram. Dit is te makkelijkste manier om de berichten over muziek online te delen.

Op deze manier mis je geen muziek waar ik over schrijf. Ik ben nog aan het kijken of ik het voor elkaar krijg om de oude muziek berichten van This Made My Day te verhuizen naar What The Music. Want die horen vanaf nu toch echt thuis op deze blog.

Het enige wat tegen werkt is dat de server. Die heeft geen zin om de berichten te importeren. Ik ga er alles aan doen om het uiteindelijk voor elkaar te krijgen. Dat houdt mij niet tegen om met nieuwe muziek berichten te komen. Een aantal oude vertrouwde berichten komen terug. Zoals ‘Listed’ en ‘New Music’. Alleen komt er een 2.0 versie van bij What The Music.

Heb je muziek tips of een aanbeveling wat ik echt niet mag/kan missen? Laat het weten via de sociale kanalen. Maar dat kan ook via de mail. Stuur een mail naar info@whatthemusic.nl. Houdt de komende dagen Instagram en Twitter in de gaten zodat je weet wanneer het eerste officiƫle bericht van What The Music online komt.

BewarenBewarenBewarenBewaren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: