Ariana Grande Feat. Nicki Minaj – The Light Is Coming

Ariana Grande en Nicki Minaj weten samen hits te maken, en lanceren ‘The Light Is Coming’

Ariana Grande Feat. Nicki Minaj - The Light Is Coming

Bron: Spotify | Ariana Grande Feat. Nicki Minaj – The Light Is Coming

Dat de samenwerkingen van Ariana Grande en Nicki Minaj mateloos populair zijn, bewijzen zij met de nieuwe single ‘The Light Is Coming’. De nieuwe single van de pop zangeres is uit en dat zorgt voor veel stof om over te praten. Daar blijft het niet bij, want er is nog een nummer uitgebracht waarbij Nicki Minaj niet als featuring artiest bij op staat, maar daar is Ariana Grande te gast.

Met ‘The Light Is Coming’ laat Ariana Grande wederom horen dat je haar muziek stijl niet in een hokje kan stoppen. Hoe graag je haar in de categorie pop wilt houden, zij weten meerdere genres aan te tikken. Niet alleen met de single maar ook met de andere singles waarop je haar stem hoort. Toen ik dit nummer voor het eerst hoorde kreeg ik een jaren ’90 gevoel. Het ritmische getik dat je door het hele nummer hoort, had iets nostalgisch. Alsof ik het eerder had gehoord.

De fans waren niet allemaal enthousiast toen zij het nummer voor het eerst hoorde. Want er werd op twitter duidelijke taal gesproken. Zeker als het gaat om een stukje wat je hoort in het refrein. Wanneer Ariana Grande begint met zingen hoor je een man ‘You wouldn’t let anybody speak and instead’ zeggen. Het haalde de fans uit het nummer, wat ik zeker kan begrijpen. Het is irritant maar waarschijnlijk met een reden in het nummer terecht gekomen.

Laat Ariana Grande een andere sound horen met haar nieuwe single?

Pharrell Williams is verantwoordelijk als producer van ‘The Light Is Coming’ hij heeft samen met N.E.R.D. en Rihanna het nummer ‘Lemon‘ uitgebracht. Daarin hoorde je een stukje voorbij komen dat berucht was. Dat geldt ook voor de single van Ariana Grande en Nicki Minaj. Het is een stukje van een verhitte discussie tussen een man en senator Arlen Spector. Zij stonden lijnrecht tegenover elkaar in 2009 want er was een hele grimmige sfeer in de stad. Het werd ook wel ‘de hel van de stad’ genoemd.

Wat dit nummer voor betekenis heeft is niet helemaal duidelijk, misschien met het uitkomen van haar nieuwe album ‘Sweetener’. Dat eind augustus te beluisteren en te downloaden is via de bekende kanalen. De kans zit er in dat er nog meer singles uit gaan komen om het album van te voren te promoten. Zo kwam er vorige week een andere single ‘Bed’ uit. Kan jij niet wachten tot dat het album uit gaat komen?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: